Metsässä olen kotona

Olen liikkunut aina paljon luonnossa ja metsässä, luonnosta saan voimaa. Luonnon kauneus ja ihmeellisyys ei lakkaa hämmästyttämästä. Yksinkertaista ja kaunista. Rakastan Helsingin Keskuspuistoa, jossa liikun monta kertaa viikossa. Meillä Suomessa on kaunis ja monipuolinen luonto. Keskuspuistossa on rikas luonto erilaisine kasvilajeineen.

Luonnossa liikkuessa ymmärtää kuinka hyvin erinäköiset ja kokoiset kasvit kukoistaa rinnatusten. Ei ole yhtä ainoaa vihreää, kukkimisaikaa, puunrungon kuosia tai muurahaiskeon muotoa. Jokainen on yksilö, upea sellainen. Aivan kuten me ihmisetkin olemme jokainen erilaisia, upeita yksilöitä. Meille ihmisille saattaa tulla hetki kun täytyy maastoutua ja muuttua samanlaiseksi kuin kaikki muutkin, ettei eroitu joukosta. Saatamme muokata omaa persoonaamme jopa väkivalloin, kadottaen samalla jotain omaa itsestämme. Toisinaan vaatii rohkeutta ja päättäväisyyttä olla juuri oma itsensä, erottua joukosta. Monesti tämä joukosta erottumisen pelko on melko turha. Kun alamme olla oma itsemme, vaikka hieman erilainen kuin muut, ympäristö hyväksyy meidät kyllä.

Metsässä ja luonnossa on vapauttavaa hengittää. Katsoa kaunista, uskaltaa olla oma itsensä, ehkä heittäytyä osaksi metsää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hyvää energiaa kevääseen.

Kuvat Timo Turkka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: